Τα νεα πολυχρωμα καινοτομα προιοντα της Dr Angel ανατρεπουν τα δεδομενα της Υγιεινης Διατροφης!

Τα νεα πολυχρωμα καινοτομα προιοντα της Dr Angel ανατρεπουν τα δεδομενα της Υγιεινης Διατροφης!

Τα καινοτόμα προϊόντα της Dr Angel, ProfDc Dr Αγγελικής Κοσκερίδου ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα της υγιεινής διατροφής και της ολιστικής υγείας με απόλυτα φυσικό τρόπο. Οι πατέντες της Dr Angel’s είναι περισσότερες από 6 και περιλαμβάνουν καινοτομίες και προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν σύντομα για να σας ενθουσιάσουν.

Η γνωστή Ολιστική Θεραπεύτρια διαμόρφωσε τη κάθε συνταγή με βάση την επιστημονική της κατάρτιση, την εμπειρία και τη παραδοσιακή ιατρική προσέγγιση με σκοπό κάθε προϊόν ξεχωριστά να επιφέρει ολιστική υγεία και ευεξία στον άνθρωπο. Επιπλέον, οι μοναδικές συνθέσεις της όπως και η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζονται στη ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες, τα αγνά υλικά και τη μέγιστη καθαρότητα προερχόμενα μόνο από τις καλύτερες γεωγραφικά περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου.

Οι σειρές περιλαμβάνουν:

  • Θεραπευτικά μείγματα βοτάνων για αφέψημα βασισμένα στις δυνάμεις των Ελλήνων Θεών
  • Αρωματικά μείγματα βοτάνων για αφέψημα με άρωμα ελληνικών νησιών
  • Βιολογικά μείγματα και βότανα ελληνικά
  • Υπερτροφές σε πούδρα
  • Μείγματα υπερτροφών σε πούδρα
  • Θεραπευτικά βάμματα από ελληνικά βότανα και μείγματα βοτάνων
  • Αιθέρια έλαια πόσιμα και μη
  • Φυτικά έλαια και φυσικά καλλυντικά
  • Νέα πολύχρωμα πατενταρισμένα προϊόντα έκπληξη σύντομα διαθέσιμα

Τα προϊόντα της Dr Angel’s παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο αγγλικό κανάλι Channel 5 στην εκπομπή που η ίδια παρουσίασε το  Ολιστικό Yoga Retreat στο reality show Rich Holiday Poor Holiday. Η εκπομπή Rich Holiday Poor Holiday προβάλλεται επιτυχώς στην Αγγλική Τηλεόραση από την εταιρεία παραγωγής Emporium Productions. Η εκπομπή είναι ένα reality show τύπου ντοκιμαντέρ όπου συμμετέχοντες από χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο εντάσσονται σε luxury διακοπές, ενώ οι πιο οικονομικά ευκατάστατοι συμμετέχοντες εντάσσονται σε low budget διακοπές.

 

 

Οι πατέντες της Dr Angel’s περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της τεχνητής χρωστικής στα τρόφιμα με τη φυσική χρωστική που προέρχεται από συγκεκριμένες πολύχρωμες υπερτροφές που προσδίδουν χρώμα και θρεπτικά συστατικά στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, περιλαμβάνουν συνθέσεις και νέα καινοτόμα προϊόντα που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες φυσικές χρωστικές/υπερτροφές και παρασκευάσματα αυτών που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο εμπόριο.

Τέλος, τα προϊόντα Dr Angel’s βρίσκονται διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Λονδίνο, Αμερική & Κύπρο και διεθνώς μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.DrAngel.Shop

 

Λίγα λόγια τη θεραπεύτρια

H ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου είναι πρύτανης και διευθύντρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, Υπ. Διδάκτωρ Ψυχοθεραπείας στο Αγγλικό Πανεπιστήμιο UCLan, επιστήμονας, δημιουργός, συγγραφέας και ολιστική θεραπεύτρια καταρτισμένη με πολλές σπουδές στο χώρο της Ψυχολογίας, της Ολιστικής Υγείας, της Φυσικοπαθητικής, των Βοτάνων και των αντίστοιχων θεραπευτικών παρεμβάσεων που εφαρμόζει εδώ και 13 σχεδόν χρόνια επαγγελματικά, ενώ ξεκίνησε 22 χρόνια πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ερασιτεχνικά.

Το επεισόδιο μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά όλοι όσοι διαμένουν Αγγλία στο παρακάτω link τη Κυριακή, ενώ θα ανέβει ηλεκτρονικά σε αντίστοιχο link για δυνατότητα παρακολούθησης  διεθνώς, αργότερα.

Σημαντικά links

To link για live streaming: https://www.my5.tv/rich-holiday-poor-holiday

To private link της όλης εκπομπής: https://youtu.be/0HJuJl18IFw

Αποσπάσματα

Dr Angel’s Smoothies: https://youtu.be/TSczE6rODGI

Pin It

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!