Superfoods Festival - Το πιο in φεστιβάλ της Αθήνας είναι γεγονός


Το πιο δυνατό φεστιβάλ της Πόλης είναι γεγονός!!

Ένας νέος θεσμός θρεπτικής αξίας έρχεται δυναμικά για να παρουσιάσει ένα απολαυστικό πενθήμερο γεμάτο με τους πιο ιδιαίτερους συνδυασμούς Super Τροφίμων και Ποτών!

Την Τετάρτη 6 έως και την Κυριακή 10 Απριλίου του 2022, στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου το SuperFoods Festival θα ανοίξει τις πόρτες του, με ελεύθερη είσοδο για όλους!

Το πιο κεντρικό και όμορφο σημείο της Αθήνας θα γίνει το σημείο συνάντησης 100 παραγωγών και επιχειρήσεων από όλη την Ελλάδα με σκοπό να σας παρουσιάσουν όλο τον πλούτο της υγιεινής διατροφής καθώς και μια μεγάλη γκάμα Super προϊόντων κυρίως βιολογικών συνδυασμένα με superfoods και με πολλά ιδιαίτερα συστατικά!

Όσοι επισκεφτείτε το SuperFoods Festival θα έχετε την ευκαιρία να αγοράσετε προϊόντα από τους ίδιους τους παραγωγούς και να ρωτήσετε για τις Super ιδιότητες τους!

Σας περιμένουμε για έναν περίπατο γεμάτο ενέργεια και γεύση! 
6 με 10 Απριλίου του 2022

στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου
Μη λείψει κανείς!


www.superfoodsfestival.gr
Εκδήλωση Facebook: SuperFoods Festival
Instagram: SuperFoodFestival

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ | ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ iTherapeuw - BesTherapists


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ


Ο ιστότοπος DrAngel.gr σε συνεργασία με τη «Πανελλήνια Ένωση Συμπληρωματικής Εναλλακτικής Ιατρικής & Ψυχολογικής Υποστήριξης ΠΕΣΕΙΨΥ» ΜΚΟ Θεραπεύω προκηρύσσει τον 1ο πανελλήνιο διαγωνισμό iTherapeuw για να βραβευθούν και αναδειχθούν οι καλύτεροι θεραπευτές BesTherapists για το έτος 2021.ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι εργάζονται στους τομείς εναλλακτικής θεραπείας, ολιστικής ιατρικής, ευεξίας, συμβουλευτικής/ψυχοθεραπείας, γιόγκα, ενεργειακές θεραπείες και τα συναφή, ανεξαρτήτως εθνικότητας, ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου, αρκεί να έχουν δυνατότητα να προσφέρουν συνεδρίες στην ελληνική γλώσσα και να κατέχουν το λιγότερο ένα certification για την ειδικότητα που δηλώνουν συμμετοχή.

2) Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλλει αίτηση σε όσες ειδικότητες επιθυμεί.

3) Θα απονεμηθούν τρία (7) βραβεία και τρεις (7) έπαινοι. Τα βραβεία συνοδεύονται από τα ακόλουθα χρηματικά έπαθλα:

1ο Βραβείο : 400 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Χρυσού Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 300€ + Πιστοποιητικό + χρήση golgen logo badge για τα social media
2ο Βραβείο : 200 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Ασημένιου Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 200€ + Πιστοποιητικό + χρήση silver logo badge για τα social media
3ο Βραβείο : 100 ευρώ + Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 100€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
4ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 100€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
5ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 50€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media
6ο Βραβείο: Ετήσια Συνδρομή Μέλους ΜΚΟ Θεραπεύω έως 50€ + Πιστοποιητικό + χρήση logo badge για τα social media

Οι επτά έπαινοι συνοδεύονται από την απονομή Πιστοποιητικού και τη χρήση logo badge για τα social media.

-Οι έξι (3) πρώτοι διακριθέντες, εκτός των επάθλων, θα λάβουν υποτροφία 50% για εκπαίδευση έως 2 έτη σε πρόγραμμα της επιλογής τους από τη σχολή ΟΛΟΝ Education και δωρεάν συνδρομή για 1 μήνα σε 1 από τα βιωματικά προγράμματα αυτοβελτίωσης και προσωπικής ανάπτυξης της:

Κοσκερίδου Αγγελικής, η Τέχνη της Ευτυχίας

-Ενώ όλοι οι υπόλοιποι 11 διακριθέντες θα λάβουν υποτροφία 50% για ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της επιλογής τους και 20% σε ετήσια συνδρομή για τα βιωματικά προγράμματα της Κοσκερίδου Αγγελικής, η Τέχνη της Ευτυχίας.

4) Ως τελευταία προθεσμία αποστολής αιτήσεων των συμμετοχών, ορίζεται η 10η Ιανουαρίου 2021. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα DrAngel.gr καθώς και στην επίσημη σελίδα της @Dr_AggelikiKoskeridou_Official στο Instagram την άνοιξη του 2022.

5) Σε περιπτώσεις ισοψηφίας, μοιράζονται ισομερώς τα βραβεία, τα χρηματικά έπαθλα καθώς και οι έπαινοι.

6) Κάθε συμμετέχων καλείται να πληρώσει το συμβολικό ποσό των είκοσι (20) ευρώ για κάθε ειδικότητα που δηλώνει συμμετοχή στον διαγωνισμό. Το ποσό αυτό είναι μη επιστρέψιμο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη των εξόδων του διαγωνισμού και την υποστήριξη της ΜΚΟ Θεραπεύω (χρηματικά βραβεία, έξοδα για διαδικασία διαγωνισμού).

7) ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες επωφελούνται με έκπτωση 20% στις ετήσιες συνδρομές της ΜΚΟ Θεραπεύω και σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα, ενώ ισχύει 10% σε όλα τα βιωματικά προγράμματα της Κοσκερίδου Αγγελικής και της ΟΛΟΝ Education.


8) Η κριτική επιτροπή αποτελείται από 3 μέλη η ταυτότητα των οποίων θα παραμείνει μυστική, μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η απονομή των διακρίσεων εναπόκειται στην απόλυτη αρμοδιότητα αυτής.

9) Συμμετοχές οι οποίες δεν πληρούν τους παραπάνω όρους, θα θεωρηθούν άκυρες.


ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στείλτε μας με ένα e-mail με θέμα «για τον διαγωνισμό iTherapeuw», στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. το πλήρες βιογραφικό σας, την ειδικότητα ή τις ειδικότητες που αιτείσθε και τις αντίστοιχες βεβαιώσεις/πιστοποιητικά ή πτυχία στο αντικείμενο που αιτείσθε. Οπότε για την αίτηση επισυνάπτετε στο παραπάνω email:
1. Πλήρες βιογραφικό και προσωπικά στοιχεία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο, email, ειδικότητα/ες, περιοχή διαμονής δραστηριοποίησης, website)
2. Πιστοποιητικά/Πτυχία ειδικότητας/ων
3. Καταθετήριο για κάθε ειδικότητα που αιτείσθε

Καταθέστε το ποσό των 20 ευρώ με την σημείωση «για τον διαγωνισμό (και το ονοματεπώνυμό σας) + ειδικότητα» (στην τράπεζα, ή από ΑΤΜ, ή μέσω e-Banking). Κάθε ειδικότητα/συμμετοχή απαιτεί διαφορετικό καταθετήριο

Στοιχεία λογαριασμού:

IBAN : GR8702602000000430121368841

Δικαιούχος : Κοσκερίδου Αγγελική

Τράπεζα EUROBANK

ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Σε περίπτωση που εντός του ενός μηνός των δηλώσεων συμμετοχής δεν έχει καλυφθεί ο αριθμός των τριακοσίων (300) συμμετεχόντων, ώστε να καλυφθούν τα έξοδα των επάθλων, ο διαγωνισμός θα παραταθεί έως 11/4/2022 και η νέα συμμετοχή για κάθε νέα αίτηση από τις 11/1/2022 θα ορισθεί στα 60€.

Εάν και μετά την παράταση, ο αριθμός των τριακοσίων συμμετεχόντων δεν συμπληρωθεί, ο διαγωνισμός δεν ακυρώνεται και όλα τα έπαθλα θα καλυφθούν κανονικά με χρηματική συνεισφορά των διοργανωτών!

Για οποιαδήποτε απορία, παρακαλούμε στείλτε μας μήνυμα στη σελίδα μας στο Instagram, (ή e-mail) όπου ένας από τους συντάκτες μας θα σας απαντήσει το συντομότερο.

Διαφορετικά, στο 2105911119 με την διοργανώτρια του διαγωνισμού και διαχειρίστρια της σελίδας, κ. Κοσκερίδου Αγγελική.

Ερωτας & Ευτυχια.. πανε μαζι!

True Happiness! Πολλές φορές οι θεραπευόμενοι μου με ρωτάνε πως θα βρουν το νόημα και την Ευτυχία στη ζωή τους. Τα πράγματα όμως είναι πιο απλά από ότι φανταζόμαστε. Πραγματική Ευτυχία είναι να έχεις βρει το νόημα της ζωής σε ότι κανεις καθημερινά, να γελάς συχνά και να κάνεις πράγματα που σου αρέσουν. Να συναναστρέφεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς, θαυμάζεις & χαίρεσαι, να δέχεσαι τη θετική ανταπόκριση & εκτίμηση απο τους ανθρώπους αλλά να αποφεύγεις τη θετική τοξικότητα. Να απαντάς με αγάπη αλλά να μη γίνεται υποχειριο. Να σέβεσαι πρώτα τον εαυτό σου και να μην ακολουθείς κοινωνικές νόρμες που μόνο θεωρητικά κοινωνικές είναι, αλλά να ακολουθείς τις ηθικές αρχές σου με αυτοσεβασμό & αυτοεκτίμηση. Να είσαι παιδί όταν χρειάζεται και ενήλικας στις αντίστοιχες συναναστροφές σου. Να διασκεδάζεις σαν παιδί και να εργάζεσαι ως ενήλικας. Εξάλλου ωριμότητα είναι να βρούμε τη σοβαρότητα που παίζαμε ως παιδιά όπως έλεγε ο Friedrich Nietzsche! 

 
Ευτυχια είναι να επικοινωνείς σε ένα επίπεδο που μόνο εσυ και οι όμοιοι σου αντιλαμβάνεστε και αυτό να υπάρχει γιατί υπάρχει, όχι γιατί προσπαθείς να χτίσεις επικοινωνίες για να μη μείνεις μόνος, διότι δε φοβάσαι να μη μείνεις μόνος. Δε φοβάσαι γιατί έχεις τον εαυτό σου και διασκεδάζεις μαζί του, είσαι ερωτευμένος με σενα! Ερωτεύοντας τον εαυτό σου μπορείς να ερωτευτείς το σύντροφο σου, τις επιλογές σου, τη ζωή! Μπορείς να δεις ότι η ζωή είναι ωραία και είναι ωραία γιατί υπάρχεις τελικά σε αυτό το σύμπαν και υπάρχει λόγος. Ο λόγος για να ζεις και να δημιουργείς. Ο Έρωτας είναι η κινητήριος δύναμη για τα πάντα αλλά ο ανθρώπινος νους προσπαθεί να κατανοήσει αυτή την υπέρτατη ενέργεια και να τη γείωση με τις σαρκικές απολαύσεις. Η γείωση όμως αυτή την εξασθενεί και χάνει τη δύναμη της και μετά απο λίγο ψάχνουμε άλλη πηγή «έρωτα». Αλλά η πηγή βρίσκεται ήδη μέσα μας και δε το έχουμε καταλάβει.
 
Ευτυχια λοιπόν και έρωτας πάνε μαζί! Αν παρατηρήσεις αυτά τα δυο μοιάζουνε πολύ. Όποτε αν θες να είσαι χαρούμενος/η βρες τον τρόπο να ερωτευτείς, όχι απλά να αγαπήσεις τον εαυτό σου και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους! 

Γράφει η,

Dr Κοσκερίδου Αγγελική (ProfDc, MSc, MBA, BSc (Hons), HND, ND)

ProfDc Psychotherapy, MSc Health Psychology, Naturopathic Doctor

AIU Dean & Director, Clinical Professor, Inventor, Holistic Therapist, ΟΛΟΝ™ Ίασης Founder

www.HolisticDoctor.gr

Insta: @Dr_AggelikiKoskeridou_Official

T.: +30 215 215 1990

Πως θα ηταν ο κοσμος ΑΝ – Παγκοσμιο Καλεσμα Υλοποιησης Θαυματων | Dr Αγγελικη ΚοσκεριδουΈχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές πως θα ήταν ο κοσμος ΑΝ μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά συνήθως καταλήγει στο αστείο και τελικά γίνεται απλά άλλη μία συζήτηση για να είχαμε να λέγαμε. Σήμερα λοιπόν θα αναφερθώ πολύ σοβαρά στο πως θα ήταν ο κοσμος ΑΝ, με σκοπό απλά να αναρωτηθείτε λίγο βαθύτερα, χαμογελώντας και όχι γελώντας.

Τι θα γινόταν λοιπόν αν οι αν-θρωποι κοιτούσαν πρώτα τον εαυτό τους και αυτό ξεκινούσες να το κάνεις πρώτα εσύ που διαβάζεις αυτό το αρθρο; Τι θα γινόταν αν τολμούσες να παρατηρήσεις τον εαυτό σου και να δεις καθαρά πόσες φορές έκρινες το διπλανό σου, ζήλεψες λιγάκι τις επιτυχίες του, υποβίβασες τα προσωπικά του επιτεύγματα με μία ατάκα του τύπου «Εντάξει, αυτός έχει γνωστούς εκεί και μπήκε στη θέση». Πόσες φορές αντί να δεις εσύ πως ζεις στη καθημερινότητά σου, ασχολήθηκες με το τι κάνει ο διπλανός σου;

Δε πειράζει που επέτρεψες να συμβεί αυτό δε γνώριζες, τώρα όμως που γνωρίζεις τι θα κάνεις για αυτό;

Τι θα γινόταν αν οι αν-θρωποι αποφάσιζαν ξαφνικά να γίνουν Ανθρωποι και όχι ΑΝθρωποι. Σταματούσαν πια να ζουν με υποθέσεις και ξεκινούσαν να εφαρμόζουν όλα αυτά τα όμορφα πραγματα που έχουν στο μυαλό τους; Τι θα γινόταν αν αναλάμβαναν τις ευθύνες των επιλογών τους και ας γνώριζαν ότι αυτές είναι λάθος. Αποφάσιζαν να ζουν με επίγνωση και συνειδητοποιημένα σε κάθε τους κίνηση; Κούραση;

Τι θα γινόταν αν αποφάσιζαν να κουραστούν τελικά για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα, αντί να κάθονται και να κοιτάζουν τους άλλους να τα πραγματοποιούν. Τι θα γινόταν αν σας έλεγα ότι όσα ονειρεύεστε μπορούν να συμβούν στο εδώ και τώρα; Τι θα γινόταν αν καταλαβαίνατε ότι σοβαρολογώ; Άραγε θα ξεκινούσατε να κάνετε κάτι για αυτό ή θα λέγατε τι μας γράφει πάλι αυτή η θεραπεύτρια για να μειώσετε την αξία και την δύναμη αυτού ακριβώς που σας λέω.

Πόσα συναισθήματα θα σας κατέκλυζαν αν κοιτούσατε στο καθρέπτη και λέγατε στον εαυτό σας ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Τολμάτε να το δοκιμάσετε;

Τι θα γινόταν ΑΝ τελικά αποφασίζατε να βγείτε από το safe zone σας και να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κάνει λάθος, να έχει συναισθήματα, να φοβηθεί αλλά να τολμήσει, να ρισκάρει και αν πέσει έξω να βιώσει τις επιπτώσεις (χωρίς να ρίξει το φταίξιμο στο διπλανό του), να μάθει και να ξαναπροσπαθήσει και αν πετύχει να βιώσει τη χαρά, να αγαπήσει, να ερωτευτεί, το κάθε τι, τον άνθρωπο δίπλα του, έναν άλλο άνθρωπο, τη δουλειά του, τη ζωή του τα πάντα. Τι θα γινόταν αν στις 1/11/2021 στις 11:11 ξεκινούσαμε όλοι μαζί να υλοποιούμε αυτό το όνειρο. Τι θα γινόταν αν το τολμούσαμε και τελικά πετύχαινε;

Όποιος τολμάει να συμμετάσχει στο παγκόσμιο κάλεσμα με χαρά σας κοινοποιώ τις οδηγίες συμμετοχής, ουσιαστικά οδηγία συμμετοχής. Το μόνο που περιλαμβάνει αυτή η οδηγία είναι να παίξετε θέατρο. Φανταστείτε ότι το κοινό σας είναι όλος ο περίγυρός σας, όλοι ακόμα και οι άγνωστοι. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτα παραπάνω από το να μπείτε στο ρόλο σας, όχι να γίνεται ο ρόλος σας. Είναι εντάξει δηλαδή αν αυτό το αισθάνεστε ξένο. Δε χρειάζεται να γίνεται ένα με αυτό, είναι αρκετό απλά να παίξετε θέατρο όπως θα ανεβαίνατε σε μία σκηνή και θέλετε να πείσετε το κοινό σας για το ρόλο σας. Αν σας ρωτήσει κάποιος συμμετέχεις σε αυτό το κάλεσμα; Θα πείτε κατά λέξη «Είμαι εγώ και είναι εντάξει να είμαι Εγώ. Είμαι όσα θέλω να είμαι».  Δε θα αναφερθείτε σε αυτό ώστε να μη βγείτε από το ρόλο σας.

Σκοπός:

Να συμβάλλουμε όλοι μαζί στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος μέσω της βελτίωσης του εαυτού μας!

Κανόνες:

 • Βασικότερος κανόνας να θυμάστε ότι έχετε όλα αυτά που θέλετε να έχετε. Τα έχετε ήδη (αυτός είναι ο ρόλος).Υγεία, Αφθονία, Αρμονία, Αγάπη, Γαλήνη, Οικονομική Αφθονία & Επαγγελματική αποκατάσταση και ότι θέλετε μπορείτε να προσθέσετε αρκεί η πρόθεση να είναι γενική και όχι ειδική. Παράδειγμα αν ζητήσετε να κερδίσετε το λαχείο που ακούω συνήθως μπορεί να το κερδίσετε αλλά ταυτόχρονα να συμβεί κάτι και να τα χάσετε όλα γιατί δεν ήταν στο δρόμο σας να έρθουν τόσα χρήματα. Ενώ αν πείτε οικονομική αφθονία θα έρθουν τα χρήματα που χρειάζεστε. Εμπιστευτείτε το σύμπαν και τον εσωτερικό εαυτό σας. Αν χρειαστείτε βοήθεια για αυτό βρείτε μας στα στοιχεία παρακάτω για υποστήριξη.
 • Ξεκινάτε τη κάθε μέρα σας με θετική πρόθεση λέγοντας στον εσωτερικό εαυτό σας όταν ξυπνάτε το πρωί τη δήλωση «Είμαι ευγνώμων για όλα τα αγαθά και τις ποιότητες που μου χαρίζεις απλόχερα καθημερινά και για όλες τις δεξιότητες και τα εργαλεία που έχω διαθέσιμα για να υλοποιώ τα όνειρά μου. Έχω ότι χρειάζομαι»
 • Επίσης 3 φορές τη μέρα Πρωί-Μεσημέρι-Βράδυ πριν το φαγητό αναφέρετε τη δήλωση και προσθέτετε ότι θέλετε όπως στον 1ον κανόνα «Είμαι ευγνώμων για την Ψυχική & Σωματική μου Υγεία, Ευεξία, Γαλήνη, Αρμονία, Αγάπη, την Οικονομική και Επαγγελματική μου αποκατάσταση, τους ανθρώπους που συγχρονιζόμαστε και υπάρχει αλληλοκατανόηση και για όλα τα υλικά και άυλα αγαθά που λαμβάνω απλόχερα καθημερινά»
 • Ξεκινάτε τη μέρα σας κανονικά όπως συνήθως με τη διαφορά ότι έχετε φορέσει το ρόλο σας που περιλαμβάνει τις εξής συμπεριφορές:
 • Θετική προδιάθεση και συμπεριφέρομαι σα να έχω όλα όσα χρειάζομαι, φίλους, οικονομική άνεση, αφθονία, υγεία, αγάπη, ιδανικό σύντροφο και ότι άλλο ιδανικά θα ήθελα να εχω (κι ας μη το έχω…δεν ασχολούμαστε καθόλου με αυτή τη σκέψη, είπαμε έχω ότι θέλω, αυτός είναι ο ρόλος).
 • Επίσης συμπεριφέρομαι στους γύρω μου σαν να μου συμπεριφερόντουσαν όπως θα ήθελα ακόμα και αν δε το κάνουν. Συμπεριφέρεσαι λοιπόν, σαν να σου φέρονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και είσαι ευγνώμων με αυτό. Επαναλαμβάνεις από μέσα σου κάθε φορά τη δήλωση «Σε ευχαριστώ που με εκτιμάς ως άνθρωπος και μου το δείχνεις έμπρακτα με τη 1η ευκαιρία» Μπορείτε να το πείτε και δυνατά αν θέλετε αρκεί να το εννοείται (όχι ειρωνικά).
 • Όταν συμβαίνει κάτι αρνητικό γύρω μου ή σε μένα στρέφω τη προσοχή μου στον εαυτό μου ρωτώντας τον με τη δήλωση «Γιατί επιτρέπω να μου συμβαίνει αυτό; Δε το χρειάζομαι άλλο αυτό επιτρέπεται να αποχωρήσει αυτή η αρνητική ενέργεια»
 • Κάθε δήλωση χρειάζεται να λέγεται 3 φορές
 • Επίσης ακόμα ένα μικρό tips που θα βοηθήσει στην υλοποίηση είναι να σκέφτεστε τι θα θέλατε και μετά να αναρωτιέστε γιατί το θέλετε αυτό το συγκεκριμένο που σκεφτήκατε; Αν παράδειγμα περιέχει αρνητική ενέργεια, δόλο ή σκοπεύει στο να βλάψει τον διπλανό με οποιονδήποτε τρόπο τότε αυτή η δήλωση δε θα λειτουργήσει. Υπάρχει επίσης ο κίνδυνος να επιστραφεί πίσω σε εσάς αυτή η προθεση. Να θυμάστε ότι όσα ζητάμε γυρνάνε πίσω σε εμας οπότε προσοχή τι ζητάμε και πως το ζητάμε. Το σύμπαν είναι ένας καθρέπτης και χρειαζεται να δουλέψουμε καλά με τον εαυτό μας για να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία την Υλοποίηση Θαυματων η οποία είναι ενεργοποιημένη μόνο με θετική πρόθεση, αποσκοπεί στο κοινό καλό και  μπορεί να επιφέρει μόνο ευεργετικά για τον άνθρωπο και τη κοινωνία αποτελέσματα.

Η παγκόσμια έναρξη Υλοποίησης Θαυμάτων ορίζεται στις 11:11 (ώρα Ελλάδος) στις 1/11/2021 και λήγει στις  11/11/2021 την ίδια ώρα.  Επαναλαμβάνεται κάθε έτος με εναρκτήριο έτος το φετινό.

Δεν απαιτείτε να με ενημερώσετε ότι έχετε συμμετάσχει αλλά αν επιθυμείτε να μπείτε στη παγκόσμια ομάδα Υλοποίηση Θαυμάτων για απορίες, σχόλια και υποστήριξη στο ρόλο σας τότε γίνετε μέλη εδώ: https://www.facebook.com/groups/299189061787178/

Akshara Devyani είναι το Σανσκριτικό όνομα της ProfDc Dr Κοσκερίδου Αγγελική ή αλλιώς Dr Angel, που σχετίζεται με την θεότητα Saraswati και σημαίνει το θεϊκό όχημα που σε οδηγεί στην Αιωνιότητα. Ένας από τους δρόμους της Akshara Devyani λοιπόν είναι η μεταφορά (Αριθμός 5) των «επιβατών» στην θεϊκότητα/αιωνιότητα (Αριθμός 8). Η Ολιστική θεραπεία 9 διαστάσεων ΟΛΟΝ Ίασις περιλαμβάνει την ενεργειακή εξισορρόπηση και ανάταση για την μετάβαση μας σε έναν ανώτερο καλύτερο κόσμο!

Καλή Υλοποίηση Θαυμάτων σε όλους!

 

Ευχαριστώ!

 

Akshara Devyani

 

Γραφει η,

Dr Κοσκερίδου Αγγελική (ProfDc, MSc, MBA, BSc (Hons), HND, ND)

ProfDc Psychotherapy, MSc Health Psychology, Naturopathic Doctor

AIU Dean & Director, Clinical Professor, Inventor, Holistic Therapist, ΟΛΟΝ™ Ίασης Founder

www.HolisticDoctor.gr

Insta: @Dr_AggelikiKoskeridou_Official

T.: +30 215 215 1990

Τα νεα πολυχρωμα καινοτομα προιοντα της Dr Angel ανατρεπουν τα δεδομενα της Υγιεινης Διατροφης!

Τα καινοτόμα προϊόντα της Dr Angel, ProfDc Dr Αγγελικής Κοσκερίδου ήρθαν για να ανατρέψουν τα δεδομένα της υγιεινής διατροφής και της ολιστικής υγείας με απόλυτα φυσικό τρόπο. Οι πατέντες της Dr Angel’s είναι περισσότερες από 6 και περιλαμβάνουν καινοτομίες και προϊόντα που κυκλοφορούν στο εμπόριο ή ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν σύντομα για να σας ενθουσιάσουν.

Η γνωστή Ολιστική Θεραπεύτρια διαμόρφωσε τη κάθε συνταγή με βάση την επιστημονική της κατάρτιση, την εμπειρία και τη παραδοσιακή ιατρική προσέγγιση με σκοπό κάθε προϊόν ξεχωριστά να επιφέρει ολιστική υγεία και ευεξία στον άνθρωπο. Επιπλέον, οι μοναδικές συνθέσεις της όπως και η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζονται στη ποιότητα, τις άριστες πρώτες ύλες, τα αγνά υλικά και τη μέγιστη καθαρότητα προερχόμενα μόνο από τις καλύτερες γεωγραφικά περιοχές της Ελλάδας και του κόσμου.

Οι σειρές περιλαμβάνουν:

 • Θεραπευτικά μείγματα βοτάνων για αφέψημα βασισμένα στις δυνάμεις των Ελλήνων Θεών
 • Αρωματικά μείγματα βοτάνων για αφέψημα με άρωμα ελληνικών νησιών
 • Βιολογικά μείγματα και βότανα ελληνικά
 • Υπερτροφές σε πούδρα
 • Μείγματα υπερτροφών σε πούδρα
 • Θεραπευτικά βάμματα από ελληνικά βότανα και μείγματα βοτάνων
 • Αιθέρια έλαια πόσιμα και μη
 • Φυτικά έλαια και φυσικά καλλυντικά
 • Νέα πολύχρωμα πατενταρισμένα προϊόντα έκπληξη σύντομα διαθέσιμα

Τα προϊόντα της Dr Angel’s παρουσιάστηκαν πρόσφατα στο αγγλικό κανάλι Channel 5 στην εκπομπή που η ίδια παρουσίασε το  Ολιστικό Yoga Retreat στο reality show Rich Holiday Poor Holiday. Η εκπομπή Rich Holiday Poor Holiday προβάλλεται επιτυχώς στην Αγγλική Τηλεόραση από την εταιρεία παραγωγής Emporium Productions. Η εκπομπή είναι ένα reality show τύπου ντοκιμαντέρ όπου συμμετέχοντες από χαμηλό κοινωνικοοικονομικό επίπεδο εντάσσονται σε luxury διακοπές, ενώ οι πιο οικονομικά ευκατάστατοι συμμετέχοντες εντάσσονται σε low budget διακοπές.

 

 

Οι πατέντες της Dr Angel’s περιλαμβάνουν την αντικατάσταση της τεχνητής χρωστικής στα τρόφιμα με τη φυσική χρωστική που προέρχεται από συγκεκριμένες πολύχρωμες υπερτροφές που προσδίδουν χρώμα και θρεπτικά συστατικά στο τελικό προϊόν. Επιπλέον, περιλαμβάνουν συνθέσεις και νέα καινοτόμα προϊόντα που περιλαμβάνουν συγκεκριμένες φυσικές χρωστικές/υπερτροφές και παρασκευάσματα αυτών που σύντομα θα είναι διαθέσιμα στο εμπόριο.

Τέλος, τα προϊόντα Dr Angel’s βρίσκονται διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Λονδίνο, Αμερική & Κύπρο και διεθνώς μέσω ηλεκτρονικής παραγγελίας στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.DrAngel.Shop

 

Λίγα λόγια τη θεραπεύτρια

H ProfDc Dr Αγγελική Κοσκερίδου είναι πρύτανης και διευθύντρια του Διεθνούς Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, Υπ. Διδάκτωρ Ψυχοθεραπείας στο Αγγλικό Πανεπιστήμιο UCLan, επιστήμονας, δημιουργός, συγγραφέας και ολιστική θεραπεύτρια καταρτισμένη με πολλές σπουδές στο χώρο της Ψυχολογίας, της Ολιστικής Υγείας, της Φυσικοπαθητικής, των Βοτάνων και των αντίστοιχων θεραπευτικών παρεμβάσεων που εφαρμόζει εδώ και 13 σχεδόν χρόνια επαγγελματικά, ενώ ξεκίνησε 22 χρόνια πριν, από πολύ μικρή ηλικία, ερασιτεχνικά.

Το επεισόδιο μπορούν να το παρακολουθήσουν ζωντανά όλοι όσοι διαμένουν Αγγλία στο παρακάτω link τη Κυριακή, ενώ θα ανέβει ηλεκτρονικά σε αντίστοιχο link για δυνατότητα παρακολούθησης  διεθνώς, αργότερα.

Σημαντικά links

To link για live streaming: https://www.my5.tv/rich-holiday-poor-holiday

To private link της όλης εκπομπής: https://youtu.be/0HJuJl18IFw

Αποσπάσματα

Dr Angel’s Smoothies: https://youtu.be/TSczE6rODGI

Αναζήτηση άρθρων

Επικοινωνία

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω

all4therapy@gmail.com

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Εγγραφή

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!