ΣΤΥΛ

Image
Image
Image
Image

Η έξυπνη γυναίκα είναι πάντα κομψή!

Η έξυπνη γυναίκα γνωρίζει πως να περιποιείται τον εαυτό της σε όλα τα επίπεδα. Το σωστό ντύσιμο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της γιατί έτσι μπορεί να την αναδείξει. Το σωστό ντύσιμο είναι αυτό που πολλές φορές μπορεί να σχετίζεται με τη μόδα αλλά περισσότερο σχετίζεται με την προσωπικότητα της γυναίκας, τη ψυχολογία της, τη διάθεσή και το επάγγελμά της. Όταν αποκτούμαι καλή σχέση με τον εαυτό μας, τότε θα αρχίσουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι όλες οι απαντήσεις έρχονται από μέσα μας. Εξάλλου κομψό είναι ότι σε κάνει να αισθάνεσαι άνετα και ταυτόχρονα θηλυκή.

Όπως είναι το τι φαγητό έχουμε όρεξη να φάμε, το που θέλουμε να ταξιδέψουμε, ποιους φίλους να δούμε, έτσι είναι και το τι έχουμε διάθεση να φορέσουμε διότι μέσα από αυτό λαμβάνουμε ενέργειακές δονήσεις που καλύπτουν άλλα επίπεδα της ύπαρξής μας. Για παράδειγμα, αν ακολουθήσουμε τους νόμους των 7 τσάκρα τότε συνήθως το χρώμα που επιλέγουμε να φορέσουμε σχετίζεται με το χρώμα του τσάκρα που υπολειτουργεί. Όταν φοράμε το αντίστοιχο χρώμα τότε η λειτουργία του τσάκρα ενισχύεται.

Η «Dr Angel» Αγγελική Κοσκερίδου θα σας προτείνει συμβουλές και ρούχα για να αναδείξετε την προσωπικότητά σας, να βελτιώσετε τα επίπεδα ενέργειάς σας, τη ψυχολογία σας και να εντυπωσιάσετε στη καθημερινότητα, τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, τα ταξίδια και στις ανθρώπινες συναναστροφές σας.

Καλή ανάγνωση!

Η έξυπνη γυναίκαείναι πάντακομψή!

Επικοινωνία

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω

all4therapy@gmail.com

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Σε όλους αρέσει να παίζουν στο ninecasino. Το χρειάζεσαι κι εσύ.

Εγγραφή

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!