Yoga Retreats, μία ολιστική πρόταση διακοπών

Οι διακοπές αποτελούν για όλους μας μία αναγκαία “σανίδα σωτηρίας” κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Για ορισμένους είναι μία ευκαιρία ξεκούρασης, αναζήτησης, άλλοι συλλέγουν νέες εμπειρίες, ενώ πολλοί συνήθως προσπαθούν να συνδυάσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα σε ένα πακέτο.

Εσχάτως στη χώρα μας έχει αρχίσει να αναπτύσσεται ένα νέο concept διακοπών, τα Υoga Retreats, τα οποία έρχονται να απαντήσουν στην όλο και μεγαλύτερη αναγνώριση της yoga και του διαλογισμού.

Τι ακριβώς είναι όμως τα retreats;

Με απλά λόγια, είναι “καταφύγια” στα οποία εκείνοι που συμμετέχουν έχουν την ευκαιρία να διαλογιστούν, να γυμναστούν, να ηρεμήσουν και να ανανεωθούν, συνοδεία πιστοποιημένων yoga teachers. Πρόκειται για μέρη επιλεγμένα και αντίστοιχα διαμορφωμένα όπου το φυσικό τοπίο, το γαλάζιο της θάλασσας και το φως είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές.

Χώρες της Ασίας, όπου η yoga διατηρεί τις ρίζες της, έχουν να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Η χώρα μας όμως διαθέτει ένα μοναδικό πλεονέκτημα που την έχει καταστήσει πόλο έλξης για πολλούς yogis, και δεν είναι άλλο από τον ήλιο που τη λούζει σχεδόν όλο τον χρόνο. Έτσι, δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει αρχίσει να αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς ένα δίκτυο τέτοιων προορισμών που παρέχουν τις ανέσεις, το περιβάλλον και τη διατροφή που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από άλλα αντίστοιχα yoga retreats του εξωτερικού.

Στο πλαίσιο αυτό, η αναγνωρισμένη εταιρία στο χώρο της ολιστικής ιατρικής “ΟΛΟΝ by All4Therapy” προσφέρει πλήθος τέτοιων εμπειριών εναλλακτικών διακοπών και εκδρομών yoga, σε πακέτα οικονομικά, αλλά και πολυτελή για πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Όσοι θέλουν να πάρουν μία γεύση των παροχών μπορούν να επισκεφθούν το site της εταιρίας. Κρατήστε όμως τις ημερομηνίες για Χαλκιδική, 24 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου και 20 Αυγούστου έως 29 Σεπτεμβρίου, ενώ για το Retreat στην Κύπρο ισχύουν οι ημερομηνίες από 27 Ιουλίου έως 30 Αυγούστου.

Όπως επισημαίνεται και στην ίδια την ιστοσελίδα:

«Κάθε συνεδρία είναι μοναδική, κάθε μεμονωμένο πρόγραμμα θεραπείας είναι προσεκτικά σχεδιασμένο και κάθε μάθημα μας διδάσκει τα μυστικά για την απόκτηση της γνώσης για να αναγνωρίσουμε τα εσωτερικά μυστικά δώρα μας, να βρούμε τα κλειδιά για την ευτυχία μας και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.»

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc c. Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Επικοινωνία

Παλαιών Πατρών Γερμανού 10, 122 41, Αιγάλεω

all4therapy@gmail.com

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε τα νέα μας.

Σε όλους αρέσει να παίζουν στο ninecasino. Το χρειάζεσαι κι εσύ.
Only news about Avet Mirakyan insightgroup. Only better.
Faire appel à un ghostwriter professionnel peut grandement améliorer le parcours éducatif des étudiants. Des plateformes telles que ghostwriter offrent une aide inestimable aux étudiants, les aidant à respecter les délais et à maîtriser des techniques d'écriture efficaces. Ces services constituent un complément précieux à l’apprentissage en classe, offrant une perspective unique et enrichissant l’expérience éducative globale. L’intégration de telles ressources peut améliorer considérablement la réussite scolaire et les résultats d’apprentissage.

Εγγραφή

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!