Η αξία των ενεργειακών κοσμημάτων - Χρυσός

Η αξία των ενεργειακών κοσμημάτων - Χρυσός

Ο χρυσός είναι ένα από τα παλαιότερα μέταλλα που ανακαλύφθηκαν από τον άνθρωπο και η χρήση του σε κοσμήματα χρονολογείται από τους πρώτους πολιτισμούς. Μέχρι σήμερα, ο χρυσός παραμένει ένα από τα πιο δημοφιλή μέταλλα στην κατασκευή κοσμημάτων λόγω της εξαιρετικής του αντοχής και της διαχρονικής του ομορφιάς.

Ήταν πάντα ένα σύμβολο του πλούτου και της εξουσίας. Ωστόσο, υπάρχει κάτι περισσότερο από αυτό. Για αιώνες, ο χρυσός έχει προσφέρει απίστευτα οφέλη για την υγεία, τα οποία οι κοινότητες που ζουν σε περιοχές εξόρυξης χρυσού πάντα εκμεταλλεύονταν.

Σήμερα, ο χρυσός δεν είναι μόνο το πιο πολυτελές μέταλλο, αλλά προσφέρει επίσης εκπληκτικά οφέλη για την υγεία του χρήστη. Εάν αγαπάτε το κομψό κόσμημα, ήρθε η ώρα να επενδύσετε σε χρυσά κοσμήματα και να πάρετε κάτι περισσότερο από την επιφανειακή ομορφιά.

Ας δούμε κάποιες από τις ιδιότητες που συνδέονται με το χρυσό κόσμημα.

 

1. Ευημερία

Αν αισθάνεστε αδύναμοι ή ‘πεσμένοι’, το χρυσό κόσμημα μπορεί να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα, καθώς έχει θετική ενέργεια που μπορεί να ξεπεράσει τα προβλήματα στο σώμα ή το μυαλό σας.

Αυτή η θετική ενέργεια φέρνει ζεστές, καταπραϋντικές δονήσεις που χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία σας και ενισχύουν την κατανομή οξυγόνου στα κύτταρα. Αυτό, με τη σειρά του, ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας και το σώμα σας αντιδρά καλύτερα στις επιθυμίες σας.

Με την αύξηση της ροής οξυγόνου μέσω του σώματος, ο χρυσός βοηθά κάθε μέρος του σώματος να αποδίδει άριστα και θα σας διευκολύνει να ολοκληρώσετε τις εργασίες. Η καλή κυκλοφορία του αίματος είναι μια σημαντική πτυχή για τη διατήρηση της ασθένειας και αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι σήμερα φορούν χρυσά κοσμήματα απευθείας στο δέρμα τους.

 

2. Μειώστε το στρες και το άγχος

Η ζωή είναι δύσκολη και μερικές φορές μπορεί να νιώθετε ότι δεν λειτουργεί κάτι σωστά για σας. Όταν υποφέρετε από τέτοιες διαθέσεις, είναι εύκολο να κάνετε λανθασμένες επιλογές, οι οποίες κάνουν τη ζωή σας χειρότερη. Ωστόσο, μπορείτε να ξεπεράσετε τέτοιες κακές διαθέσεις φορώντας χρυσά κοσμήματα.

Ο χρυσός ενισχύει επίσης την αυτοπεποίθησή σας. Όταν φοράτε κομψό χρυσό κόσμημα, είναι πιο εύκολο να αλληλεπιδράσετε με τους ανθρώπους και να εκφραστείτε. Το χρυσό κόσμημα ενισχύει έτσι και τη συναισθηματική σας ευεξία.

 

3. Θεραπεία δέρματος

Η Κλεοπάτρα λέγεται ότι χρησιμοποίησε τον χρυσό ως λύση κατά της γήρανσης και δούλεψε μαγικά. Η βασίλισσα έγινε η επιτομή της ομορφιάς. Σήμερα, πολλές γυναίκες έχουν καταφύγει στη μαγεία της θεραπείας με το χρυσό.

Πολλά προϊόντα περιποίησης δέρματος που βρίσκετε στην αγορά έχουν τον χρυσό ως συστατικό. Αυτά θα κρατήσουν το δέρμα σας υπέροχο και θα απολαύσετε αυτή τη νεανική ζωτικότητα που η Κλεοπάτρα απολάμβανε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

4. Στο βελονισμό

Ο βελονισμός είναι μια από τις παλαιότερες ιατρικές πρακτικές. Οι βελονιστές χρησιμοποιούν χρυσές βελόνες για να ανακουφίσουν τον πόνο και να απελευθερώσουν τη ροή ενέργειας στο σώμα.

Οι εναλλακτικοί θεραπευτές σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν κρυστάλλους χρώματος χρυσού, καθώς έχουν θεραπευτικές ιδιότητες.

 

Ο χρυσός διαθέτει εκπληκτικές θεραπευτικές δυνάμεις. Έτσι, δεν είναι περίεργο ότι πολλοί ιατροί ερευνητές έχουν εργαστεί σοβαρά για να αποκαλύψουν αυτές τις θεραπευτικές ιδιότητες.

Με το χρυσό κόσμημα δεν είναι ότι θα δείχνετε μόνο υπέροχη, αλλά η θετική ενέργεια από αυτό το πολύτιμο μέταλλο θα βελτιώσει επίσης την ευημερία σας.

 

Εδώ μάλιστα θα μπορέσετε να βρείτε μία ενδιαφέρουσα σειρά χρυσών αλλά και ασημένιων κοσμημάτων, των οποίων ιδιότητες είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένες.

Η σειρά έχει το όνομα "AKSHARA DEVJANI", που είναι το σανσκριτικό όνομα της Dr Angel και σημαίνει "το όχημα που σας οδηγεί στην αιωνιότητα".

Η συλλογή αυτή περιλαμβάνει ενεργειακά χειροποίητα ασημένια και χρυσά κοσμήματα που έχουν ενεργοποιηθεί με το παραδοσιακό Usui Reiki σε συνδυασμό με το σύμβολο ΟΛΟΝ (Μάντρα).

https://www.altandshop.gr/proionta-gr/tools-and-accessories/energeiaka-kosmimata

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!