Παρουσίαση Βιβλίου : Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας

Παρουσίαση Βιβλίου : Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας

Ένα βιβλίο που ευελπιστεί να αφήσει το αποτύπωμά του στον πολύπλευρο τομέα της Ολιστικής Θεραπείας έχει ήδη ξεκινήσει το ταξίδι του από τις εκδόσεις iWrite και την Dr Αγγελική Κοσκερίδου.

 

Με τίτλο ‘Η Βίβλος της Ολιστικής Θεραπείας’ η συγγραφέας συντάσσει, μέσα από μία επίμονη επιστημονική ανασκόπηση και από την εμπειρία της, ένα εγχειρίδιο με όλα τα ‘κλειδιά’ μιας νέας ολιστικής μεθόδου, της ΟΛΟΝ Ίασης.

 

Στόχος της Αγγελικής Κοσκερίδου είναι η ακόμα πιο ουσιαστική και αποτελεσματική θεραπευτική αποκατάσταση όλων των επιπέδων του ανθρώπου. Η ψυχολογία, το περιβάλλον του, το κοινωνικό του στάτους, ο τρόπος ζωής του και η υγεία του αποτελούν τους πυλώνες ισορροπίας του, όπως ορίζεται από το βιοψυχοκοινωνικό μοντέλο της Ψυχολογίας της Υγείας.

 

Η Αγγελική Κοσκερίδου, με τη μέθοδο ΟΛΟΝ Ίασης, έρχεται να εξελίξει αυτό το μοντέλο και γι’ αυτό της το εγχείρημα θα μας μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου της που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 18:00, στο Polis Art Cafe (Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου).

 

Για το βιβλίο θα μιλήσουν επίσης η ηθοποιός, αλλά και συγγραφέας και νομικός, Θεοφανία Παπαθωμά, καθώς και ο Γενικός Ιατρός και Ομοιοπαθητικός, Δρ Γιάννης Αναγνωστόπουλος (PhD).

 

Το βιβλίο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο για θεραπευτές και θεραπευόμενους, αλλά και για το ευρύ κοινό, καθώς προτείνει τεχνικές και ασκήσεις αυτο-βελτίωσης, αυτο-θεραπείας, προσωπικής ανάπτυξης και ευεξίας που εύλογα απασχολούν τον καθένα από εμάς.

 

Οι έρευνες και η δημιουργία της μεθόδου που εισαγάγει η Αγγελική Κοσκερίδου στηρίχθηκαν στη Συνθετική Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία, τη CBT & Gestalt, την Ψυχολογία Υγείας, τη Φυσικοπαθητική, τη Βοτανοθεραπεία, την Κλινική Ύπνωση, την Προηγμένη Ομοιοπαθητική, την Κινεζική Ιατρική και τη Φιλοσοφία της Αγιουρβέδα & Yoga, το Παραδοσιακό Usui Reiki, αλλά και τις θεραπευτικές τεχνικές των Αρχαίων Ελλήνων.

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!