Ο COVID-19, η Ανάσταση Νεκρών & τα Κρυφά Νοήματα Περί Εξέλιξης της Ανθρωπότητας.

Ο COVID-19, η Ανάσταση Νεκρών & τα Κρυφά Νοήματα Περί Εξέλιξης της Ανθρωπότητας.

Ας δούμε πίσω από την επιφάνεια των όσων λέγονται τα πνευματικά νοήματα!

 

Κατανοώντας τη δυσκολία που περνάει η ανθρωπότητα αυτό το διάστημα λόγω κορωνοϊού COVID-19 μέσω της πρόκλησης που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει. Σε όλα τα γεγονότα και τις καταστάσεις όμως υπάρχει πάντα η επιφάνεια (αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι και διαμένουν) και το βάθος. Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για το βάθος, την ουσία αλλά και τα νοήματα πίσω από αυτή τη κατάσταση. Σε καμία περίπτωση το άρθρο δε θέλει να θίξει την ανθρώπινη ζωή και να υποβιβάσει την αξία της, αλλά να εμφανίσει και την άλλη πλευρά της κατάστασης.

Αρχικά, όσοι ασχολούνται με την πνευματικότητα και τις εναλλακτικές θεραπείες θα συμφωνήσουν στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια περνάμε σε άλλη συχνότητα στη Γη. Σύμφωνα με άλλους αντίστοιχους μελετητές, παρατηρείται ένας αποσυντονισμός στο κόσμο που δεν είναι καλά συντονισμένος στο τσάκρα της καρδιάς, διότι η Γη κινείται πλέον σε αυτές τις συχνότητες. Ο καθαρισμός αυτός συνέβαινε εδώ και αρκετά χρόνια πριν έρθει ο κορονοϊός.

Σήμερα, βλέποντας τις έννοιες «Αγάπη», «Θεραπεία» θα συνειδητοποιήσουμε ότι μέσω του COVID-19 έχει αυξηθεί η χρήση αυτών των εννοιών. Έννοιες τις οποίες τις χρησιμοποιούν οι εναλλακτικοί στις μέρες μας εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά τις χρησιμοποιούσε και ο Χριστός στο παρελθόν «αγαπάται αλλήλους». Η έννοια, λοιπόν,  που ακούγεται  στα Μ.Μ.Ε. «θα το περάσουμε μαζί» ενισχύει την έννοια του «αγαπάται αλλήλους» στο σήμερα.

Δε γνωρίζουμε πως πραγματικά προέκυψε όλο αυτό, αλλά γνωρίζουμε ότι υπάρχει ανώτερο σχέδιο και ότι τίποτα δε συμβαίνει τυχαία. Σίγουρα δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι αντίκτυπο θα έχει όλο αυτό κοινωνικοοικονομικά αλλά μπορούμε να προβλέψουμε τι αντίκτυπο θα έχει σε πνευματικό επίπεδο.

Ζούμε ιστορικές στιγμές, βιώνουμε την αλλαγή και είναι λογικό να υπάρχει αίσθημα ανασφάλειας στους ανθρώπους σύμφωνα με την ψυχολογία, αλλά ο «υγιής άνθρωπος ψυχολογικά, αισθάνεται ασφάλεια στην ανασφάλεια» διότι η ίδια η ζωή είναι ανασφαλής. Αυτή η αλλαγή όμως που βιώνουμε θα λέγαμε ότι δεν είναι μία απλή αλλαγή. Εδώ μιλάμε για γενική κάθαρση. Πνευματική κάθαρση, εσωτερική αναζήτηση, επιστροφή στο παιδί μέσα μας, ευκαιρία να επιστρέψουμε στην βαθύτερη πηγή μας, τον ανώτερο εαυτό.

 

Σού λένε «μείνει σπίτι» αλλά τι σημαίνει αυτό τελικά; Το πως το ερμηνεύει ο καθένας  σχετίζεται καθαρά με τον τρόπο που σκέφτεται και τη γενική φιλοσοφία του. Αλλά το να μείνεις στο σπίτι σημαίνει ότι θα χρειαστεί να μείνεις με τον εαυτό σου, να έρθεις ξανά κοντά του, να τον φροντίσεις, να φροντίσεις εσένα για να φροντίσεις τελικά τους άλλους, άρα να σε αγαπήσεις και να αγαπήσεις αλλήλους.

 

Ας δούμε τώρα το ίδιο το όνομα του ιού «CORONA VIRUS» και διερωτώμαι γιατί κορόνα; Η Κορόνα είναι το 7ο τσάκρα, το πνευματικό, αυτό που μας ενώνει με το θεό και τη πνευματικότητα. Τυχαίο λοιπόν ότι με το κορωνοϊό κληθήκαμε να κλειστούμε μέσα, να ασχοληθούμε ουσιαστικά με τον εαυτό μας, να σκεφτούμε το διπλανό μας και να πάψουν όλα;

Σύμφωνα λοιπόν με όλα αυτά, περνάμε καιρούς κάθαρσης, καθαρίζει ο πλανήτης σε πολλά επίπεδα και έρχονται ουσιαστικές εσωτερικές και πνευματικές αλλαγές. Ο άνθρωπος εξελίσσεται και μεταμορφώνεται. Πεθαίνει το παλιό και έρχεται το καινούριο. Δε θα σταθώ στο φυσικό θάνατο που όπως γνωρίζουμε όλοι καθημερινώς πεθαίνουν άνθρωποι από γρίπη, ατυχήματα, ασθένειες, πείνα. Θα σταθώ στο θάνατο αυτών που γνωρίζαμε πριν και στην ανάσταση της νέας συνθήκης ζωής. Θα αλλάξουν όλα, ο τρόπος που σκεφτόμαστε, ο τρόπος που λειτουργούμε αφού η ίδια η ενέργεια της γης αλλάζει.

Κάθε μέρα δε βιώνουμε, φυσικά, τον φυσικό θάνατο στο περιβάλλον μας αλλά βιώνουμε άλλους θανάτους, όπως το θάνατο της προηγούμενης ημέρας (βράδυ, ύπνος), περνάμε το στάδιο της μετουσίωσης (ύπνος) και ξυπνάμε αναστημένοι για να ξεκινήσουμε μία καινούρια ημέρα.

Έχουμε ακούσει για τη «Δευτέρα Παρουσία» και την ανάσταση νεκρών. Γιατί να μη συμβαίνει τώρα; Μιλάμε για «θάνατο» που προηγείται της Ανάστασης. Αυτή τη στιγμή έχουμε το θάνατο των πάντων (τρόπου ζωής, επιχειρήσεων, συναναστροφών, κτλ), «μένουμε σπίτι» = παύση ζωής, καθημερινότητας. Βιώνουμε λοιπόν αυτό το θάνατο όλοι μαζί και θα βιώσουμε την Ανάσταση σύντομα!

Συμβουλευτικά λοιπόν, μείνετε στην ουσία αυτό το διάστημα, βρείτε τον εαυτό σας, φροντίστε τον, αναθεωρήστε και εξελιχθείτε. Ήρθε η ώρα!

Η Ανάσταση είναι κοντά...

 

Γράφει η Dr Angel,

Αγγελική Κοσκερίδου

Holistic Doctor – Counseling Psychotherapist

Doctor of Naturopathic Medicine

MSc Health Psychology

www.AggelikiKoskeridou.com

insta: dr_aggelikikoskeridou_official 

Pin It

Αναζήτηση άρθρων

Ακολουθήστε μας

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την βελτίωση της περιήγησής σας. Η επιχείρηση συμμορφώνεται με τον GDPR.

Εγγραφείτε & Κερδίστε ένα δώρο έκπληξη!